Over mij

Martin Nelemans

Rond mijn tiende levensjaar, was ik al druk bezig met het maken van video’s op het internet. Wat vroeger begon als het spelen met de camera en het klikken op de computer, is gegroeid naar het maken van professionele video’s, foto’s en zelfs animaties.

Ik heb altijd al een passie gehad voor het creatief bezig zijn in een visuele vorm. Daarbij heb ik een ontzettende hekel aan saaie content. Ik ben namelijk van mening dat alles op een interessante manier op beeld kan komen en ik vind het een gemiste kans als dat niet het geval is.

Vandaag de dag ben ik constant opzoek naar toffe bedrijven om hun content marketing te verbeteren. Ben jij zo’n tof bedrijf en zie jij kansen om een mooi stukje content neer te zetten? Ik ga graag de samenwerking met je aan, om jouw product of dienst mooi in beeld te brengen.

Contact